kontakte Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Gjashtë gjërat që ju përkasin juve dhe jo punëdhënësit tuaj

Marketing

4 mënyra për të zhvilluar markën tuaj personale

Thirrje per Aplikime

AIESEC, organizata më e madhe rinore hap rekrutimet

Slideshow

Creativity Zone by Stela – aty ku çdo gjë kthehet në art

Strategy

Nëse nuk bëni këto gjëra gjatë një konference, më mirë mos shkoni fare

Lajme

Rikthehen sfidat për Call Center. Italia miraton ligjin e dytë frenues

Startup

Startup Grind Tirana, vendi i takimit të sipërmarrësve të ardhshëm

Teknologji

Ndryshime të reja në Facebook – Ikona e WhatsApp shfaqet në menu

Business Pulse

Po mendoni të ndryshoni profesion? Ja 5 hapa që duhet të ndiqni

Lajme

WhatsApp më në fund ju lejon të dërgoni çdo lloj dokumenti