kalendar Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

8 gjërat që duhet të bëni në LinkedIn për të forcuar karrierën dhe biznesin tuaj gjatë 2019

Sipërmarrje

Melinda Gates: “Ky është dështimi, i cili më mësoi diçka që nuk do ta harroj kurrë”

Intervista

School online, platforma më e re që i vjen në ndihmë arsimit të fëmijëve tuaj

Strategy

Marcus Lemonis këshillon të rinjtë: “Bëni çdo punë dhe mos jetoni me prindërit tuaj”

Strategy

Kjo është këshilla që Bill Gates do të jepte për 19-vjeçarët

Slideshow

Celularët e vjetër që tani vlejnë mijëra euro

Strategy

9 gjërat që njerëzit e suksesshëm bëjnë të premten pasdite

Startup

Rëndësia e rrjetëzimit për Startup-et dhe Marketerët!

Strategy

Aplikacionet më të mira për kompaninë që kursejnë para

Media&PR

“5 minuta herët” jeni në kohë, “Në Orar” jeni vonë, “Vonë” e papranueshme!