ëndërr Archives » Page 2 of 3 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Shkence

NASA ofron vende të reja pune. Ja çfarë duhet të bëjnë të interesuarit

Sipërmarrje

Si të bëni milionin e parë në mënyrën e Warren Buffett

Strategy

Kjo është puna më e rehatshme në botë

Lajme

Produktet “Made in Albania” kërkohen nga tregjet ndërkombëtare

Slideshow

Post Startup Grind, Kadri Morina: “Në jetë nuk duhet të jetë ëndërr paraja, duhet të jetë ëndërr puna.”

Slideshow

12 Quotes motivuese nga Larry Page për Suksesin, Kreativitetin dhe Punën

Startup

Post Startup Grind me Miranda Ademaj: “Dashuroje atë që do të bësh.”

Sipërmarrje

Si u bë themeluesi i Tumblr një miliarder në moshën 26 vjeçare?

Lajme

Shqiptarja diplomohet në moshën 61-vjeçare

Strategy

Si mund të krijojmë të ardhmen që duam?

Evente