NASA ofron vende të reja pune. Ja çfarë duhet të bëjnë të interesuarit
Përditësuar së fundmi: 17/09/2018

NASA ofron vende të reja pune. Ja çfarë duhet të bëjnë të interesuarit

Share
nga Neada Muçaj
Sht 17, 2018

Ne të gjithë ëndërrojmë të kemi një punë të rehatshme që na paguan mirë dhe ofron shumë përfitime. Por ka dhe nga ato ditë kur duam thjesht ta kalojmë ditën me krevatin tonë, të shkëputur nga bota që na rrethon. Ndoshta puna që ofron NASA mund të jetë një ëndërr e bërë realitet për shumë punonjës të pakënaqur kudo në botë.

Agjencia Amerikane e hapësirës po ofron një punë që paguan 12,000 Pound për të fjetur 70 ditë. Po, e lexuat mirë!

Shkencëtarët në NASA po rekrutojnë pjesëmarrës për një studim që do të zbulojë se si trupat njerëzorë përshtaten me mungesën e peshës.

Rezultatet do të ndihmojnë shkencëtarët të parandalojnë dëmet që mund t’u shkaktohen austonautëve në hapësirë dhe gjithashtu njerëzve në shtratin e tyre në tokë.

Subjektet e testit njerëzor në këtë studim do të monitorohen vazhdimisht gjatë gjumit të tyre dhe ata gjithashtu duhet të jetojnë, hanë dhe madje të lahen në të njëjtin pozicion. Një tjetër qëllim i këtij studimi është të dimë nëse trupi i njeriut dhe sistemi kardiovaskular mund të përshtaten shpejt me kushtet e hapësirës.

Vullnetarët duhet të jenë të shëndetshëm, dembelë dhe amerikanë dhe të kenë dhjetë javë të lira për të bërë absolutisht asgjë.

/Metro