pune Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

Po kërkojmë një praktikant për rrjetet sociale

Karriera

Urreni punën tuaj? Bëjini vetes këto 7 pyetje, për të gjetur një punë me më shumë para dhe më shumë lumturi

Sipërmarrës të suksesshëm

Edon Fishekqiu, sipërmarrësi i ri që udhëheq shumë startup-e inovative

Zhvillim personal

Ju shpenzoni kot 900 orë në vit, duke bërë këto gjëra

Kosova

Mbyllet java e prezantimeve të ideve të biznesit në kuadër të projektit Atar 2 nga Forumi për Iniciativa Qytetare

Zhvillim personal

Ja pse nuk duhet t’ju interesojë sa orë punon Elon Musk

Kosova

Miliarderi Ray Dalio shpjegon gabimin më të madh që njerëzit e bëjnë në karrierën e tyre

Sipërmarrje

Ajten Babani, gruaja që drejton sipërmarrjen me makina të tonazhit të rëndë

Sipërmarrës të suksesshëm

Shkolla Digjitale, startup-i kosovar që ka marrë përmasa ndërkombëtare

Kosova

A e keni ju? Çfarë ju nevojitet për t’u bërë një milioner?