Elida Motro-Iljazi Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, një trajnim për Vlerësimin e Performancës

Business Pulse

A e dinit që ekzistojnë Podcaste edhe në gjuhën shqipe? Ja cilët janë 5 prej tyre!

Trajnime

Trajnim: “Menaxhimi i Burimeve Njerëzore”

Trajnime

Trajnim: Menaxhimi i Burimeve Njerëzore

Evente