dixhital Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

AMA zgjat jetën e transmetimeve analoge edhe me një muaj

Teknologji

Të përqafojmë teknologjinë për një jetë më të mirë. Mesazhi i Smartwork

Startup

Inovation Nest, drejt lidhjes së startup-eve me investitorë engjëj

Lajme

Samiti Dixhital çon Kosovën në Beograd

Marketing

Paradoksi i “Lidhjeve” midis realitetit fizik dhe atij virtual

Marketing

Content, fjala kyçe e Konferencës së Marketingut Dixhital ALLWeb

Marketing

Gjenerata Z, sfida të reja për edukimin

Lajme

Mbyllja e transmetimit analog?! Shqiptarët ende nuk janë gati

Lajme

Mbyllet transmetimi TV analog për një të tretën e popullsisë

Marketing

Konferenca AllWeb, biletën mund ta blini edhe me Easy Pay