blockchain Archives » Page 3 of 4 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

Youth Talks #9 me Aneida Bajraktari

Sipërmarrje

Muzikanti Akon po krijon një qytet futuristik, ku e gjithë ekonomia do të mbështetet në kriptomonedhën e tij AKoin

Teknologji

BMW, GM, Ford, Renault nisin blockchain research group për industrinë

Teknologji

Nga ndryshojnë Bitcoin dhe Blockchain?

Marketing

Çfarë mund të mësojë industria e reklamave nga ajo e diamantëve?

Strategy

Pse kompanitë e mëdha teknologjike po injorojnë blockchain-in?

Teknologji

Çështjet kryesore teknologjike në Davos: Inteligjenca artificiale, blockchain, big data, broadband.

High-Tech

Teknologjia mbrapa bitcoin është vetëm në gjysmën e rrugës së evolucionit të saj

Lajme

Bitcoin vështirë të tregtohen në Shqipëri, por ka grupe që verifikojnë transaksionet

Lajme

A është Bitcoin një skemë Ponzi?