biznesin Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

Spark.me 2019 hap thirrjet për aplikime për Konkursin e Startup-ve

Media&PR

Jeremiah Owyang, CEO i Catalyst Companies, është folësi më i ri në Spark.me 2019

Media&PR

Spark.me prezanton folësit e radhës: Jon Burkhart, Dave Birss dhe Matt Desmier

Media&PR

Trajnim për menaxhimin e një kompanie konsulence

Sipërmarrje

Shitja e ajrit është sipërmarrja më e re në treg – Ja si funksionon

Teknologji

Kompania kineze, Huawei ndër më aktivet në fushën e telekomunikacionit në Shqipëri

Strategy

Si mund t’iu ndihmojë puna aktuale për t’u bërë një sipërmarrës në të ardhmen?

Lajme

Shpallen projektet fituese nga Fakulteti Ekonomik, pjesëmarrës në “Innovate your way out 2017”

Lajme

Ja cilat janë llojet e të ardhurave që tatohen në Shqipëri

Sipërmarrje

Kompania RE-Gi tekstil në Shkozet, një tjetër rast suksesi në Shqipëri