Berkshire Hathaway Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Charlie Munger, krahu i djathtë i Warren Buffett, ka disa këshilla të vlefshme për ju

Sipërmarrje

Warren Buffett deklaron se nuk do të investojë kurrë në kompaninë Microsoft

Sipërmarrje

“Investitori inteligjent”, libri i shkruar nga një hebre konsiderohet si më i lexuari nga miliarderët

Personazhe

Pse Bill dhe Melinda Gates i dhurojnë paratë e tyre?

Business Pulse

Warren Buffett flet për Bitcoin: ‘Do të ketë një fund të keq’

Strategy

Sipërmarrësit më të pasur në botë ndajnë sekretet për një martesë të suksesshme

Business Pulse

Ja çfarë kanë studiuar CEOt e 11 kompanive më të suksesshme

Strategy

4 sipërmarrësit miliarderë që dinë të kursejnë

Sipërmarrje

3 këshilla nga Warren Buffett për çdo sipërmarrës

Business Pulse

Bill Gates: “Këto janë punët për të cilat do të braktisja kolegjin sot”