Ervis Trupja, i pari nga Shqipëria me kursin e tij online në LinkedIn
Përditësuar së fundmi: 29/08/2018

Ervis Trupja, i pari nga Shqipëria me kursin e tij online në LinkedIn

Share
nga Neada Muçaj
Gus 29, 2018

Ervis Trupja e filloi karrierën e tij si mësues i lëndës së matematikës ku kuptoi më mirë fuqinë e mësimdhënies efektive. Pas një viti mësimdhënieje profesionale, ai vendosi të sfidojë veten në industrinë e teknologjisë gjithnjë në zhvillim dhe ndryshim. Ai kurrë nuk ndaloi së mësuari aftësi të reja rreth programimit. Herët, ai filloi krijimin e aplikacioneve thjesht për argëtim. Ky pasion ka çuar në vendimin e tij për të punuar me orar të plotë në fushën e teknologjisë. Ai gjithashtu mban një diplomë Master në Inxhinieri Matematike dhe Informatike.

Ky kurs tregon se si të autentifikoni dhe autorizoni përdoruesit e aplikacioneve tuaja të përdorin metodat #DotNET si dhe strukturat e palëve të treta.

Gjithashtu do të diskutohet rreth opsioneve për menaxhimin e identitetit, duke treguar se si të implementojmë autentifikimin e palëve të treta në aplikacionin tuaj me #Facebook, #Twitter, #Google, #Microsoft dhe #GitHub.

Ju do të mësoni si të siguroni aplikacionet ASP.NET kundër sulemeve më të zakonshme.

Lexoni: Ervis Trupja, shqiptari që i bashkohet ekipit të LinkedIn

Temat e përfshira:

– Menaxhimi i identitetit
– Autentifikimi vs. autorizimit
– Certifikimi përmes Facebook, Google, Microsoft dhe më shumë
– Konfirmimi me email
– Vërtetimi me dy hapa
– Autorizim i thjeshtë, bazuar në rolin dhe bazuar në pamje
– Mbrojtje nga cënueshmëria

Ky kurs ofrohet në LinkedIn Learning, ju mund të klikoni këtu për tu bërë pjesë e tij: https://bit.ly/2LCfnub 

Ervisi udhëton drejt Kalifornisë në zyrat e LinkedIn Corporation (“LinkedIn”) ku punon për kursin online çdo herë që do të publikojë kurse. Udhëtimi i radhës, sipas tij, do të jetë në Tetor.

Për kursin ka punuar i vetëm, duke qenë nën vëzhgimin e një menaxheri nga LinkedIn, i cili kontrolloi scriptet, ideimin dhe ecurinë e kursit.Evente

Zgjidhje, Vetëm me një klik!

Dhjetor 11, 2019
6 PM – 8 PM

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00