Kompania e shërbimeve ligjore RAMAJ & Associates hap qendrën e re
Përditësuar së fundmi: 27/10/2019

Kompania e shërbimeve ligjore RAMAJ & Associates hap qendrën e re

Share
nga Eridon Elshani
Tet 27, 2019
-Manages Business Mag Kosovo
lexo me teper >

Nga e hëna, të gjitha bizneset ekzistuese apo ato që dëshirojnë të regjistrohen në Kosovë, kanë një adresë se ku të marrin shërbime ligjore dhe mbështetje profesionale për bizneset e tyre.

Kristijan Ramaj, themelues i RAMAJ & Associates L.L.C , ka bërë të ditur për Businessmag se do të hapë qendrën e re të kompanisë së tij në qytetin e Vitisë. (vendndodhja: https://goo.gl/maps/ANepnExPKGpJYf538).

Kristijani fillimisht këtë kompani e kishte nisur duke ofruar shërbime juridike për individë dhe biznese të vogla, por tani ai ka vendosur ta zgjerojë veprimtarinë e tij, duke ofruar shërbime juridike për të gjitha llojet e shoqërive tregtare.

Hapja e degës së re në Viti, do të hapë vende të reja pune për profesionistët e rinj, të cilët janë të kualifikuar në fushën e jurispodencës dhe ekonomisë.

Vizitoni website-in e tyre www.ramaj-ks.com për më shumë.