Harrojini çelësat e makinave, Samsung dhe Apple kanë menduar për ju » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 25/06/2018

Harrojini çelësat e makinave, Samsung dhe Apple kanë menduar për ju

Share
nga Fiorela Jaupi
Qer 25, 2018
Studied at Faculty of Economy, Master of Science in Marketing. Content Editor at Business Magazine Albania
lexo me teper >

Ju nuk do të keni kurrë nevojë të kërkoni ku i keni vendosur çelësat e makinës tuaj përsëri.

Një aleancë e pamundur midis rivalëve të telefonëve smart Apple dhe Samsung, si dhe një mori të kompanive të tjera, ka rezultuar në një ‘standard universal’ të ri për çelësat e makinës dixhitale që do t’u mundësojë pronarëve të telefonëve të hapin makinën e tyre me një aplikacion, shkruan DailyMail.

I njohur si Konsorciumi i Konektivitetit të Makinave (KKK), grupi këtë javë zbuloi specifikimet e tij të çelsit dixhital 1.0.

Dokumenti është faturuar si një ‘zgjidhje e standardizuar’ për të zëvendësuar çelësat e makinave me aplikacione smartphone – pavarësisht nga prodhuesi i telefonit, ose automjeti.

/lajmifundit


Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM