aplikacion Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Covid Symptom Tracker: Aplikacioni më i shkarkuar që gjurmon simptomat e Covid-19

Teknologji

Buletin.al, aplikacioni që ju ndihmon të zgjidhni të gjitha perspektivat e lajmit

Lajme

Apple vendos limite të reja në lidhje me aplikacionet për COVID-19

Teknologji

Ç’instaloni këto aplikacione VPN dhe Ad-blocking spiunuan në iPhone-in apo Android-in tuaj

Business Pulse

TeleDoc Albania ofron konsulta falas për Coronavirus-in

Teknologji

Çfarë po ndodh mes Google dhe Huawei

Business Pulse

Të jesh punonjës i suksesshëm edhe pse larg. Ja aplikacionet dhe instrumentat që do t’ju ndihmojnë

Teknologji

10 aplikacionet më të mira të Iphone që do t’ju ndihmojnë të organizoheni në vitin 2020

Startup

Autoshkolla, aplikacioni i parë që ka digjitalizuar literaturën e lejedrejtimit

Teknologji

iPhone 11 Pro është duke mbledhur të dhëna “misterioze” lidhur me lokacionin e përdoruesve

Evente