aplikacion Archives » Page 3 of 22 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Japonia po eksperimenton një sistem votimi të bazuar në blockchain

Internet

Aplikacionet më të mira për mjekët dhe studentët e mjekësisë

Teknologji

Uber vjen me një risi, lançon Uber Cash

Internet

WhatsApp jo dhe aq i sigurt. Mesazhet e fshira mbeten në aplikacion

Startup

 “Një agronom në celular”, aplikacioni ndihmon fermerët të indentifikojnë sëmundjet

Karriera

Në Kërkim të Mentorëve – Si mund të fuqizohet rinia për të arritur më shumë?

Teknologji

PSA Group vendos 15 shtete ku do të shesë makinat e saj në SHBA

Slideshow

10 zyrat më të veçanta në botë për vitin 2018

Teknologji

5 funksionalitetet e reja të Instagram që do ju ndihmojnë në rritjen e biznesit tuaj këtë verë

Lajme

Snapchat shfaq probleme për disa përdorues për herë të dytë brenda dy javëve