Telefon Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
mirëqënie

Rezultatet e klinikës estetike në një dorë, ashtu si bota e informacionit në celular

Lajme

A janë vërtetë të dëmshëm ekranët dixhitalë?

Teknologji

Quo vadis telefoni

Trajnime

Mjeshtëria e shitjes. Pse komunikimi afarist dhe shitja me telefon janë të rëndësishme?!

Lajme

Ligji i ri në Arabinë Saudite, femrat njoftohen me mesazh për divorcin nga bashkëshorti

Business Pulse

Këtë javë pritet heqja e tarifave roaming Shqipëri-Kosovë

Lajme

Statistika të reja, ja sa kohë harxhojnë shqiptarët në telefon

Teknologji

Si të mbrojmë telefonin nga temperaturat e larta?

Strategy

Zakonet që ju bëjnë të urreheni në vendin e punës

Teknologji

Ja sa metale nevojiten për të ndërtuar telefonin tuaj

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM