Samsung Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Samsung lançon zyrtarisht gamën e re të kondicionerëve Wind-FreeTM 

Uncategorised

Samsung Prezanton Galaxy XCover Pro, Smartphone elegant, të qëndrueshëm dhe të ndërtuar për biznes

Intervista

Njihuni me Galaxy S10 Lite dhe Note10 Lite

Lajme

 Samsung dhuron për Qendrën e Shërbimeve Pro Pak në Tiranë dhe Fashatin e Fëmijëve SOS në Prishtinë

Lajme

Samsung dhe MSC Cruises fitojnë çmimin e parë për projektin e brendshëm LED

Lajme

Samsung bashkon forcat me Star Wars™ për një bashkëpunim festiv

Lajme

Samsung dhe IBM sjellin zgjidhje celulare të bazuara në teknologjinë 5G dhe Inteligjenën Artificiale

Lajme

Samsung thyen kufijtë e inovacionit

Lajme

Artisti përshtat kryeveprat klasike me gjeneratën e Instagramit

Lajme

Si e ndryshoi Samsung botën e teknologjisë dixhitale?