Shkence

Zbulohet “Grimca e Zotit”?

Shkence

Fotokamera ‘Iris’ qe kontrollohet me sy

Shkence

Carnegie Mellon ka nje robot te punesuar (VIDEO)

Shkence

Udhetimi ne hene kushton vetem 155 milion dollare

Shkence

Truri dixhital i Google X qe dashuron macet

Shkence

Kryqi i Kuq lancon aplikacion ndihme per iOS dhe Android

Shkence

Zbulohen ne oqean baktere te gjalla prej 86 milione vjetesh