Internet

FB Messenger per Android, vetem me emer dhe nr telefoni

Internet

Ja fjalet me te kerkuara ne Internet

Internet

Badabing, aplikacioni qe gjen fotot sexy te miqve

Internet

Antiviruset me te mira falas per kompjuterin tuaj

Internet

Facebook, pas butonit ‘Like’ vjen ‘Want’

Internet

SKYPE, kujdes nga virusi i rrezikshem DORKBOT

Internet

YouTube do te zevendesoje televizionin klasik

Internet

Apple mbyll Ping, rrjetin social muzikor

Internet

Zuckerberg synon programuesit ruse