Internet

Zuckerberg: Facebook tani eshte nje “ndermarrje mobile”

Internet

YouTube leshon aplikacionin e ri per iPhone

Internet

Facebook-u eshte spiun

Internet

Twitter publikon harten me qytetet me te paedukuara ne SHBA

Internet

Facebook paditet per Timeline

Internet

Wikidata, nje enciklopedi dedikuar detajeve, statistikave, numrave, etj

Internet

Google Translate per Android tani punon dhe me foto (VIDEO)

Internet

Aparati i humbur ne oqean, ne duart e pronareve fale Google +

Internet

Kerkim me ze nga Google, shume shpejt per iPhone dhe iPad