Sipërmarrje

Mos e harxho kohën duke pushuar – thotë shënimi në një pecetë kokteili në Kosovë

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Vëllezërit nga Prishtina arrijnë sukses jo vetëm në tregun europian, por edhe me gjerë

Sipërmarrje

Pastiçieri i suksesshëm shqiptar i cili ka hapur shkollën për të përvetësuar artin kulinar në Slloveni

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Gazetarja shqiptare Mirela Sula bëhet pjesë e dokumentarit me Dalai Lama dhe Sharon Stone

Teknologji

“Animus Home”, teknologjia më e re e shpikur nga vëllezërit Bytyqi

Sipërmarrje

Në cilat vende kanë korrur sukses sipërmarrësit shqiptarë?

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Historia e shqiptarit që ka arritur majat e suksesit në Itali

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Cili është shqiptari që donte të shpëtonte lokalin e famshëm “Carnegie Deli”, në New York?

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Shqiptarja Ermelinda Manos, një sukses në Las Vegas