Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Të rinjtë shqiptarë që janë të punësuar në kompanitë botërore

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Ja si mendon t’i lidhë shqiptarët në botë Mark Kosmo

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Dashuritë e Lulzim Veliut, Kosova dhe biznesi “Smart home”

Sipërmarrës të suksesshëm

Sipërmarrësja shqiptare që po hap rrugën për të ardhmen e teknologjisë

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Kuzhinierët e shtëpisë, kryefjala e aplikacionit LaPiat

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Armir Harris, sipërmarrësi shqiptar përzgjidhet ndër 50 Atlantasit më të bukur

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Mirela Sula, shqiptarja e parë që do të flasë në ‘’Success resources’’

Sipërmarrje

Shqiptari Gjergj Dollani hap “Cafe Chocolat”, biznesi që ndodhet vetëm pak metra larg Shtëpisë së Bardhë

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Binjaket nga Patosi që arritën majat e shkencës botërore