Marketing

6 këshilla për blerjet online

Endri Dine 5 muaj më parë
Marketing

Rikthehet Spark.me 2019 me folësen e parë, Anab Jain, fituese e disa çmimeve në dizajn dhe në prodhimin e filmave

Marketing

10 mësime për shitjen nga Denis Gafuri, pas konferencës më e madhe për shitjet në botë – 10X GROWTH

Marketing

5 Mësime të vlefshme marketingu nga konferenca Spark.me

Marketing

Duhet standard nga kompanitë e marketingut

Marketing

Para një strategjie marketingu, studioni markën dhe kompaninë

Marketing

Ja pse fushata e re e Gillette po komentohet nga të gjithë

Marketing

Ja hapat për të krijuar një brand të fortë dhe një marketing efektiv

Marketing

Mësoni si të bëni shitje të zgjuara

Marketing

Si mund të krijosh një strategji marketingu dhe një brand të suksesshëm