Marketing

Mjeshtëria e shitjes (16) Trajtimi i pengesës: “Çmimi është i lartë” Pjesa II

Marketing

Ahh merresh me komunikim… po çfarë bën konkretisht?

Marketing

4 mënyra për t‘i bërë punonjësit tuaj ambasadorë të markës

Marketing

Mjeshtëria e shitjes, trajtimi i pengesës: ‘’Çmimi është i lartë’’

Marketing

Filmat e frikshëm dhe të drejtat e pronësisë intelektuale

Marketing

“Unë jam majmuni më i bukur i xhunglës”. Fushata raciste e H&M bëri që kompania të humbasë shumë dashamirës

Marketing

Si kompania prej 20 milionë dollarë po ndryshon botën e reklamave?

Marketing

Pse ngjyra e kuqe dhe e gjelbër janë ngjyrat e Krishtlindjeve?

Marketing

Jack Ma: “Nuk ka më ‘Made in China’, në të ardhmen çdo gjë do të jetë ‘Made in internet”

Faqe 2 nga 23123...E fundit »