"Bazat e Pitching" nga Egita Polanska, Entrepreneur in Residence në Tiranë » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 28/10/2019

“Bazat e Pitching” nga Egita Polanska, Entrepreneur in Residence në Tiranë

Share
nga Anerola Torollari
Tet 28, 2019
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Një pitch i mirë është jetik për një sipërmarrës që të prezantojë idenë e tij jo vetëm për investitorët, por edhe për qëllime shitje, konferenca të ndryshme ose për njerëzit që duhet të dinë se çfarë ata bëjnë.

Kjo master klasë nga Women Founders Network Albania, e drejtuar nga Egita Polanska, Startup Wise Guys Letonia, do t’ju udhëzojë në bazat e pitching. Në këtë master klasë, Egita do të japë një përmbledhje të përgjithshme se çfarë është një pitch dhe pse duhet të kuptoni se kush është audienca në të cilën do të bëni pitch. Cili është ndryshimi midis elevator pitch / pitch normal dhe pitch para investitorit/shitjeve? Si të tërhiqni vëmendjen e njerëzve dhe më shumë.

Lexoni: Egita Polanska, Entrepreneur in Residence, vjen në Tiranë në datën 21 Tetor

Nëse doni të bëheni pjesë e këtij organizimi dërgoni një email në [email protected] me emrin tuaj të plotë, startup-in / idenë dhe përshkruani me 2 fjali pse ky është një përfitim për ju. Kujdes: Vendet janë të limituara.

Kjo masterklasë mbështetet nga Swiss EP Albania, përmes EiR (Entrepreneur in Residence) Egita Polanska.

Data: 1 Nëntor
Ora: 6 PM – 8 PM
Vendi: Innospace Tirana