Albanian Scholarship Effort (ASE) hap aplikimet për programin e mentorshipit 2019 - 2021 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 19/01/2019

Albanian Scholarship Effort (ASE) hap aplikimet për programin e mentorshipit 2019 – 2021

Share
nga Anerola Torollari
Jan 19, 2019
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Albanian Scholarship Effort (ASE) është një iniciativë e ndërmarrë nga një grup studentësh shqiptarë, të cilët studiojnë në disa nga institutet akademike më prestigjioze në botë me qëllim krijimin e një gjenerate intelektualësh nga Shqipëria, të cilët do të jenë ambasadorë të një ardhmeje më të mirë për vendin tonë, brenda dhe jashtë shtetit.

ASE shërben si konsultë falas për nxënës shumë ambiciozë dhe të talentuar shqiptarë, të cilët mund të përfitojnë nga bursa akademike internacionale.

ASE hap aplikimet për programin e mentorshipit 2019 – 2021. Për detaje të programit, shihni faqen zyrtare dhe Paketën e ASE në linkun: https://docs.google.com/document/d/1dASJsFbpX36KcBaUl5xZc7tkG4H-Se6pvsO2EYY9kPU/edit

Për të aplikuar klikoni këtu.

Për çdo pyetje apo shqetësim, kontaktoni Jona Boçarin tek [email protected]

Aplikimet mbyllen në orën 23:59, datë 10 Shkurt.

Për të mësuar më shumë rreth ASE klikoni linkun: Besart Çopa, 19 vjeçari që po ndihmon studentët shqiptarë të marrin bursa ndërkombëtare

BAZA E APLIKIMIT
  • Aplikantët duhet të vetë-identifikohen si Shqiptarë. Nuk ka rëndësi vendi ku ka lindur apo jeton aktualisht.
  • Pranohen aplikimet e nxënësve nga moshat 12 deri në 16 vjeç. Aplikimet jashtë këtij intervali moshe nuk do të merren parasysh.
  • Aplikimet me mesatare nën 8.5 nuk do të merren parasysh.
  • Ky aplikim dhe çdo material bashkëngjitur me të duhet të jenë punë origjinale e nxënësve aplikues. Në rast se ne konstatojmë që pjesë të aplikimit nuk janë origjinale, aplikanti skualifikohet menjëherë nga programi ynë, pa të drejtë ri-aplikimi.
  • Ju sugjerojmë që, përpara se të aplikoni, të njiheni me ASE, pritshmëritë, kriteret e aplikimit, etj. Të gjitha i gjeni duke lexuar faqen online tek http://albscholarshipeffort.org/. Punë të mbarë dhe suksese!