universitet Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Motivimi krahas dijes. “Ushqimi” i domosdoshëm në auditoret e universiteteve.

Sipërmarrje

10 këshilla për fillimin e biznesit tuaj kur jeni mbi 50 vjeç

Business Pulse

Si të mbani mend gjithçka që lexoni, sipas shkencës

Business Pulse

Joshua Beckford, gjeniu 12-vjeçar që shpreson të ndryshojë botën

Business Pulse

19 podcaste biznesi që vlejnë më shumë se një diplomë

Marketing

Rikthehet Spark.me 2019 me folësen e parë, Anab Jain, fituese e disa çmimeve në dizajn dhe në prodhimin e filmave

Slideshow

Post Startup Grind Tirana, Artan Hoxha: “Ne tek TBU jemi të orientuar drejt cilësisë dhe jo sasisë”

Business Pulse

Shqipëria, në sfidë për mbajtjen dhe përthithjen e talenteve

Lajme

Anulohet projekti Thumanë-Kashar. Ministrja e Infrastrukturës: fondi shkon për universitetin

Thirrje per Aplikime

Albanian Scholarship Effort (ASE) hap aplikimet për programin e mentorshipit 2019 – 2021