histori Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Fluturim, 100 vjet histori mbretërore KLM

Business Pulse

9 Libra që mund të lexoni këtë verë

Teknologji

Bitcoin tejkalon 8,000 dollarë. A po kthehen kohët e arta të vitit 2017?

Business Pulse

Charlie Munger, krahu i djathtë i Warren Buffett, ka disa këshilla të vlefshme për ju

Zhvillim Personal

Si të jeni bindës sipas Melinda Gates. Strategjia e saj do t’ju bëjë një komunikues më të mirë

Strategy

5 mësime lidershipi nga liderët më të mëdhenj në histori

Business Pulse

Kur historinë e Shqipërisë e gjen në vende “cool”

Thirrje per Aplikime

Albanian Scholarship Effort (ASE) hap aplikimet për programin e mentorshipit 2019 – 2021

Teknologji

8 gjërat që duhet të bëni në LinkedIn për të forcuar karrierën dhe biznesin tuaj gjatë 2019

Media&PR

Top 8 artikujt më të lexuar të BusinessMag gjatë vitit 2018