Marketing

Si munden markat të eleminojnë ndërrimin e kanaleve gjatë reklamave?

Media&PR

Aza Raskin, “Mjeshtëri i Dizajnit” dhe sipërmarrësi serial, është folësi i ri i Spark.me 2017

Startup

Konferenca Spark.me, një mbështetje dhe promovim për startup-et

Thirrje per Aplikime

Thirrje për aplikime për Konkursin e Startup në Spark.Me 2017

EU Corner

Jon Burkhart, strateg për përmbajtjen dhe copywriter është folësi i 4-t i Spark.me 2017

Teknologji

Facebook prezanton një format të ri reklamimi

Marketing

Rory Sutherland, zëvendës presidenti i Ogilvy & Mather UK është folësi kryesor i Spark.me 2017

Lajme

Sharad SAGAR, një nga 100 sipërmarrësit më të rinj dhe të fuqishëm të botës, është folësi i parë i SPARK.ME 2017

Evente

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00