gabimet Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Sipas shkencës, ja çfarë ndodh kur mendoni shumë

Strategy

7 gjërat që çdo shef i mirë duhet t’i thotë punonjësve

Teknologji

Instagrami shpërblen kosovarin me 25 mijë $

Horoskopi i biznesit

Këto janë shenjat më egoiste të horoskopit

Lajme

Ndryshon procedura e apelimit për bizneset që nga 1 Janari 2017

Strategy

7 “TED Talks” frymëzuese për t’i dhënë karrierës tuaj një nxitje

Strategy

Gjërat që nuk duhet t’i thoni kurrrë shefit, edhe nëse jeni miq

Strategy

Si u bëra një person që zgjohet herët dhe i pëlqen mëngjeset?

Media&PR

5 mënyra të provuara për të hequr frikën e të folurit në publik

Strategy

Si duhet të silleni në punën tuaj të parë

Evente

Team Albania robotics “Robot Reveal”

Qershor 29, 2017
6 PM- 7:30 PM

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00