WhatsApp do të ndryshojë pamje
Përditësuar së fundmi: 19/09/2018

WhatsApp do të ndryshojë pamje

Share
nga Neada Muçaj
Sht 19, 2018

Platforma WhatsApp do të sjellë një opsion të ri i cili transformon pamjen e tij të zakonshme.

Sipas raportimeve, ‘dark mode’ (modaliteti i errët) do të jetë pjesë e përditësimeve të reja të aplikacionit, duke e bërë më të lehtë përdorimin në errësirë dhe duke shmangur dritën e fortë të tij. Kjo risi shërben dhe për baterinë, pasi nuk do të bjerë si zakonisht.

Aplikacioni i ofron përdoruesit opsionin për të ndryshuar pamjen e chat-it ekzitues.

Dark Mode është bërë pjesë e shumë aplikacioneve të medias sociale, si Twitter dhe YouTube. Nisma vjen për shkak të rrezeve të quajtura blu.

Nga ana tjetër, Facebook ka njoftuar gjithashtu lançimin e funksionit për aplikacionin e tij Messenger, që është tani, por akoma nuk ka një datë të caktuar.

 

/TheNews