WhatsApp Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Edhe Shqipëria ka tashmë një të punësuar në kompaninë Samsung

Marketing

Trendet e Marketingut Digjital për vitin 2018

Teknologji

Ndryshime të reja në Facebook – Ikona e WhatsApp shfaqet në menu

Slideshow

Këto 12 produkte të pabesueshme nuk ekzistonin 10 vjet më parë

Lajme

WhatsApp më në fund ju lejon të dërgoni çdo lloj dokumenti

Lajme

Gjermania miraton ligjin për përgjimin e mesazheve në WhatsApp dhe Skype

Slideshow

Samsung Galaxy S8, smartphone-i që bën diferencën

Slideshow

Përmbledhje e Startup Grind Global Conference!

Teknologji

WhatsApp tashmë po dominon edhe tregun e video thirrjeve

Teknologji

Nëse merrni këtë mesazh në WhatsApp, duhet ta fshini menjëherë atë