TIK Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Top 10 vendet në Indeksin Global të Inovacionit, mes tyre dhe Izraeli

Lajme

Shqipëria, e fundit në Europë për inovacion

Lajme

Edhe pak ditë na ndajnë nga mbyllja e aplikimeve të ICT Awards 7 – Gara Kombëtare e Çmimeve në Teknologji dhe Inovacion

Thirrje per Aplikime

Fitoni deri në 1 milion euro investime në edicionin e tretë të konkursit rajonal të startup-ve

Lajme

’TechSpace’, shtëpia më e re e teknologjisë në Shqipëri, hap dyert për të rinjtë dhe projektet TIK

Trajnime

Seria e trajnimeve: “Zgjidhje të Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit për Gratë Sipërmarrëse”

Lajme

Fakulteti i Shkencave të Natyrës organizon tryezën e rrumbullakët “Aligning scientific research in ICT with the Albanian digital agenda”

Teknologji

Gjysma e popullsisë së botës është ende offline

Business Pulse

Kurorëzohet edicioni i 6-të i Albanian ICT Awards, shpallen fituesit e shtatë kategorive

Lajme

Kryeministri Rama viziton shkollën më novatore të Vlorës!