TAP Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Gazsjellësi Trans Adriatik (TAP) shtrin tubat e parë në ujërat shqiptare

Lajme

TEC i Vlorës me gaz. Hapet tenderi

Lajme

Gazsjellësi TAP drejt përmbylljes

Lajme

TAP nis punimet në det

Business Pulse

Çfarë kërkojmë ne, taksapaguesit?

Lajme

Investimet e huaja në Shqipëri, ja si janë të pozicionuara shtetet dhe kompanitë

Intervista

Dr. Lorenc Gordani: Tregu i energjisë kusht themelor për çdo zhvillim të qëndrueshëm

Lajme

Gazsjellësi TAP, merr financim 500 milionë euro nga BERZH  

Lajme

Gazsjellësi TAP ngjitet 2100 mbi nivelin e detit në Qafën e Martës

Lajme

Shoqëri e përbashkët për mirëmbajtjen e TAP dhe shtrirjen e rrjetit gazsjellës në Shqipëri