Swisscontact Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Karriera

Këshillimi-Orientimi për karrierën, që në shkollën 9-vjeçare       

Business Pulse

Henry Leerentveld, Drejtor për Europën Lindore në Swisscontact vjen si folës në AllWeb Albania 2019

Marketing

Pse duhet të merrni pjesë në konferencën e marketingut dixhital, AllWeb Albania me 17 Tetor?

Business Pulse

Aftësimi profesional, një nevojë emergjente për tregun e punës

Lajme

Hapet Akademia “Aftësi për Punë” – Shkolla Verore 2019

Teknologji

Inagurohet laboratori Smart Home në shkollën Gjergji Canco

Thirrje per Aplikime

Start Up City, njihuni me qytetin më të ri në vend!

Thirrje per Aplikime

Projekti “Këshillimi drejt Punësimit dhe Sipërmarrjes”- C4EE, mundësi bashkëpunimi për sektorin privat

Lajme

Praktikë pune në Zvicër. Nënshkruhet marrëveshje binjakëzimi mes disa shkollave profesionale Shqipëri-Zvicër

Lajme

Java e Sipërmarrjes Sociale