strategji marketingu Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Trajnim: “Zhvillimi i një strategjie të marketingut dhe marketingu dixhital”

Teknologji

Një kompani ruse dëshiron të lançojë satelitë të vegjël për të shfaqur reklamat në qiell

Marketing

Si mund të krijosh një strategji marketingu dhe një brand të suksesshëm

Marketing

Strategjia dhe përmbajtja e mesazhit, faktorët kryesor për sukses në marketing

Marketing

5 Këshilla Marketingu për një biznes të suksesshëm online