SoftMogul Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Raporti për startup-et në Europën JugLindore (2018): “Shqipëria e Kosova, shumë potencial e pak mbështetje”.

Startup

Top 5 Startup-et për të cilat BusinessMag ka shkruar më shumë!

Startup

Softmogul, një platformë jo vetëm për menaxhimin e hoteleve

Intervista

Labinot Bajrami, fitues i Get in the Ring Tirana, përfaqëson startup-et shqiptare në kompeticionin ndërkombëtar

Lajme

Sipërmarrësit e suksesshëm, Albi Zhulali dhe Genti Selenica folësit kryesorë të Akademisë Ndërkombëtare Verore

Slideshow

Përfundon Albanian Skills, konkursi që promovon aftësitë dhe formimin profesional tek të rinjtë

Intervista

Reception App lançohet në SAN FRANCISCO me objektiva global!

revista

Revista Dhjetor 2016 – “DON’T BE AFRAID OF NEW ARENAS”