sipermarres i suksesshem Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Ndërmarrës

Bernard Arnault tejkalon Warren Buffet, bëhet njeriu i tretë më i pasur në botë

Ndërmarrës

Braktis shkollën, fiton 200 milionë dollarë për 12 muaj

Personazhe

Braktis shkollën, themelon PokerStars dhe e shet 4.9 miliardë dollarë

Slideshow

Post Startup Grind, Kadri Morina: “Në jetë nuk duhet të jetë ëndërr paraja, duhet të jetë ëndërr puna.”

Sipërmarrje

Mendoni se jeni i vjetër për të filluar një biznes? Kjo është arsyeja pse e keni gabim

Startup

Post Startup Grind me Julien Coustaury: “Jepni më të mirën, bëni maksimumin”

Strategy

Çfarë të nevojitet për të qenë një sipërmarrës i suksesshëm?