shoferët Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

Top 10 startup-et botërore me influencë më të lartë

Lajme

Modeli 3 i Tesla po sjell një nga ndryshimet më të mëdha të dizajnit në historinë e makinave

Startup

Kush është startup-i në të cilin Bill Gates dhe Jeff Bezos po investojnë?

Startup

10 startupet globale që po ndryshojnë botën ku jetojmë

Teknologji

Elon Musk në TED Talk: Ja si do të funksionojnë rrjetet nëntokësore të makinave

Teknologji

Cadillac CT6 i ri është konkurenti më i fortë i BMW dhe Mercedes

Lajme

Nis rritja e pagës për administratën publike

Slideshow

Profesionet që do të zhduken pas 10 vitesh

Strategy

Çfarë duhet të hani sipas profesionit që keni?