shitja Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Marketing

4 mënyra për të shitur Idenë e Madhe

Marketing

10 mësime për shitjen nga Denis Gafuri, pas konferencës më e madhe për shitjet në botë – 10X GROWTH

Trajnime

TRAJNIM: Teknikat efektive të shitjes

Trajnime

Trajnimi i Hapur dy ditor “Shërbimi ndaj Klientit & Efektiviteti në Komunikim”

Lajme

Dalin detaje të reja për rikonstruksionin e Hotel Dajtit

Trajnime

Trajnim “Shitja dhe Menaxhimi i tyre”

Teknologji

Pse në Pekin ndalohet shitja e iPhone?

Lajme

“Rapiscan”, largohet nga Shqipëria konçesionarja e skanimit të doganave