QKB Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

8 shërbime të QKB-së që tashmë i bëni vetëm online

Lajme

Tatimet dhe Qendra Kombëtare e Biznesit intensifikojnë komunikimin e të dhënave

Lajme

QKB: Dorëzimi i Bilanceve, nuk ka penalitete nëse keni aplikuar në kohë

Lajme

100 mijë lekë gjobë nëse nuk raportoni ortakun e ri në QKB brenda 30 ditësh

Intervista

Guida e Biznesit nga QKB

Lajme

Je person fizik? Nuk mund të kesh më shumë se një biznes

Lajme

Tatimet këshillojnë – Si dhe kur duhet bërë përditësimi i të dhënave nga personat fizikë dhe juridikë?

Sipërmarrje

Gulf, sjell skemën piramidale të karburantit edhe në tregtinë me pakicë

Lajme

Ahmetaj: “Në janar edhe deklarata doganore e akciza online.”

Business Pulse

e-Albania iu mundëson bizneseve të shkarkojnë në kohë reale certifikatën e regjistrimit në Qendrën Kombëtare të Biznesit