qellimet Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Zhvillim personal

Truri juaj është fshehurazi i programuar t’i rezistojë asaj që ju e dëshironi me të vërtetë

Strategy

Si të vendosni më mirë qëllimet tuaja në vitin 2019

Strategy

Përse ju duhet një ekip për të qenë të sukesshëm?

Auto

Tesla vlen më shumë se Ford dhe GM, pavarësisht se ka vetëm 1 % të shitjeve të tyre

Strategy

Pse nuk duhet ta krahasoni veten me të tjerët?

Strategy

Si të shkruani një plan biznesi në një faqe?

Strategy

4 faktorët motivues që punonjësit kërkojnë për karrierën e tyre

Startup

5 Mënyra për të arritur suksesin në Startup-it tuaj

Business Pulse

5 arsyet pse ju jeni të fiksuar pas Facebook-ut

Strategy

Pse nuk duhet një shef i mirë?

Evente