Punësimi Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Dua punë, mes 23 faqeve të internetit që raportojnë te Google for jobs, për shkeljet “EU antitrust”

Lajme

100 mijë vende të reja pune në Shqipëri deri në 2022, ja si mund të përfitoni

Lajme

Papunësia 13,4%, më e ulëta në ekonominë e tregut shqiptar

Lajme

Arben Ahmetaj, kualifikim falas për punëkërkuesit

Lajme

Shitjet me pakicë shënojnë rritje në Gjermani

Lajme

Cili është roli i bizneseve Call Center në Shqipëri?

Lajme

Ora e punës në Shqipëri më e ulta, me vetëm 2.2 euro

Lajme

Austriakët, një strategji duke përfshirë dhe Shqipërinë

Lajme

1300 të huaj filluan punë në Shqipëri në 10 mujorin 2015