produktiv Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

7 shenja që tregojnë se jeni një person shumë i zënë

Strategy

8 gjëra produktive që duhet të bëni kur jeni të mërzitur

Strategy

Si të qëndroni të shëndetshëm dhe produktivë gjatë festave?

Strategy

Ndrysho zakonet dhe ji më produktiv. Ja 10 ide të thjeshta për këtë

Karriera

Ndrysho zakonet dhe ji më produktiv. Ja 10 ide për këtë

Business Pulse

Mos e torturoni veten! Të jesh i suksesshëm nuk do të thotë të zgjohesh shumë herët

Strategy

Të punosh më pak orë, do të thotë të jesh më produktiv

Strategy

Është zyrtare: Zyrat e përbashkëta janë një ide e keqe për kompanitë

Business Pulse

Ky është vendi ku njerëzit punojnë më shumë orë

Strategy

4 momentet kur duhet të thuash “JO”, sipas Steve Jobs