problematika Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Trajnim: “Shërbimi ndaj Klientit”

Strategy

5 mënyra se si udhëtimet ju ndryshojnë

Media&PR

Universiteti Bedër organizon aktivitetin me temë “Ruaj traditën, festo shqip”

Teknologji

Stresi dhe puna: Ja çfarë pasojash sjell ai në ambientin e punës

Shkence

Rritet interesi për energji nga burime të rinovueshme, tashmë një tjetër park fotovoltaik në Shkodër

Intervista

Komuniteti SPI: “Si të vendosim një balancë midis jetës reale dhe asaj virtuale?”

Intervista

Rio Sherri, i riu nga Tirana merr çmimin “Eksperti në Sigurinë Kibernetike” në ICT Awards

Lajme

Komiteti i Lehtësimit të Tregtisë vjen në ndihmë të bizneseve eksportuese