problem Archives » Page 2 of 5 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Çelsi i të qenit gjeni si Albert Einstein

Lajme

Sa të kënaqur janë të punësuarit shqiptarë?

Strategy

Mos kërkoni për një ide të madhe, kërkoni për të zgjidhur një problem

Strategy

Çfarë mbajnë gjithmonë me vete njerëzit e suksesshëm?

Strategy

Si Steve Jobs mashtroi një sallë plot me njerëz dhe ndryshoi botën?

Strategy

8 zakonet e njerëzve me vetëbesim të lartë

Horoskopi i biznesit

4 shenjat e horoskopit që janë liderët më të fortë

Business Pulse

Thënie frymëzuese nga Tony Robbins

Sipërmarrje

Si po u jep zgjidhje kjo kompani problemeve më të mëdha të investimeve në Afrikë?

Startup

Sipërmarrësit afrikanë që po ndryshojnë botën