privatësi Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

WhatsApp arrin dy miliardë përdorues në të gjithë botën

Business Pulse

Bashkë-themeluesi i Google, Larry Page tërhiqet nga pozicioni si CEO i Alphabet

Lajme

Edward Snowden: “Kompanitë si Amazon, Google dhe Facebook, kanë modele biznesi të barazvlefshme me abuzimin”

Teknologji

Facebook është duke bërë eksperimente për të krijuar një pajisje që lexon mendjen tuaj

Business Pulse

Zuckerberg: “Vëmendja jonë kryesore janë çështjet sociale dhe privatësia e përdoruesve”

Lajme

Mark Zuckerberg: “Me Libra do të krijojmë një infrastrukturë financiare globale që fuqizon miliarda njerëz”

Teknologji

Inteligjenca Artificiale në tualetet tuaja!

Teknologji

Qytet Inteligjent?! Si?

Lajme

Mbretëria e Bashkuar propozon ndalimin e përdorimit të butonit ‘Like’ në Facebook dhe Instagram për të miturit

Teknologji

Mark Zuckerberg: “Interneti ka nevojë për rregulla të reja. Le të fillojmë me këto 4 çështje.”

Evente