përpjekje Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

6 zakone të njerëzve më të suksesshëm që do t’ju shërbejnë edhe juve

Strategy

7 zakone që njerëzit e suksesshëm praktikojnë gjatë ditës së tyre

Strategy

10 zakone të përditshme të praktikuara nga njerëzit më të suksesshëm

Strategy

Si të negocioni për pagesën tuaj, sipas ekspertëve të karrierës

Strategy

3 zakone në punë që ju bëjnë më pak produktivë

Business Pulse

Charlie Munger, krahu i djathtë i Warren Buffett, ka disa këshilla të vlefshme për ju

Business Pulse

Rreziku i të qenit instagram influencer

Sipërmarrje

Ndryshimi po ndodh dhe të rinjtë po udhëheqin rrugën përpara

Startup

12 vendet më miqësore me startup-et

Strategy

A ju bën të mësuarit e gjithçkaje të mos jeni i mirë në asgjë?