performanca Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Kur puna në ekip është e mirë për punonjësit dhe kur nuk është

Strategy

Doni që të arrini sukses si udhëheqës? Ja disa mënyra për t’a bërë këtë

Strategy

5 mësime lidershipi nga kapitenët e Kupës së Botës

Strategy

Ja çfarë i mësoi Harvard John Kennedy (nga e cila mund të mësoni dhe ju)

Lajme

Shqiptarët po përgatiten të thyejnë rekordin Guinness

Trajnime

Trajnimi “Hyrje në Burime Njerëzore të aplikuara”

Sipërmarrje

Ky 14 vjeçar është në rrugë të mbarë për t’u bërë një milioner brenda 2 vjetësh

Evente