pajisje Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
High-Tech

Çfarë është Android TV Box dhe nga ndryshon me Dream Box?

Lajme

Mërzi dhe shkëlqim – Mendoni se mund t’i lidhni këto dy fjalë bashkë ?

Business Pulse

Produkti i studentëve shqiptarë që lehtëson punën në laptop

Teknologji

Me iOS 11 nuk keni pse të pyesni më miqtë tuaj për fjalëkalimet e tyre të Wi-Fi

Teknologji

Duke filluar nga muaji i ardhshëm fillojnë shitjet e Nokia 3310

Teknologji

Teknologjia dhe fëmijët: Ja cila është arsyeja pse fëmijët nuk duhet t’i përdorin pajisjet teknologjike

Teknologji

Pse duhet të ruhemi nga Smart TV?

Lajme

Ja cili është lloji i turizmit që po lind në Shqipëri

Lajme

Samsung DeX u Mundëson Produktivitet Punonjësve Lëvizës duke e zgjeruar Smartphon-in edhe në Desktop

Teknologji

Kush e shpiku kompjuterin?

Evente

Communication Skills Station

Maj 26, 2018
11 AM - 2 PM

Konferenca Spark.me 2018

Maj 26, 2018
në orën 09:00 AM - 27 Maj në 07:00 PM

Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni i 3-të & Automotive Forum

Maj 31, 2018
6:00 PM - 9:00 PM, 1-3 Qershor, ora 10:00 AM - 8:00 PM

I do Real Estate – nga Eglent Bici

Qershor 7, 2018
10 AM - 12:30 PM

Startup Grind Europe Conference

Qershor 13, 2018
8 AM - 6 PM